Sabine van der Zwan
info@sabinezingt.nl

Welkom op onze website!

Opgegroeid in een warm gezin op een prachtige plek met uitzicht over duinen en zee zingt Sabine al vanaf jonge leeftijd mee met de liederen uit de filmklassieker “The Sound of Music”.
 Geïnspireerd door de muziek die haar ouders luisterden zingt en danst Sabine tijdens de vele gezellige feestjes met familie en vrienden. 

Na te hebben gezongen in de privé sfeer besluit Sabine om te gaan doen waar ze goed in is en wat ze het liefste doet; zingen! 

“Zingen met gevoel” - “kippenvel” - “een sieraad in de vertolking van de muziek” zijn een van de vele prachtige complimenten (o.a. gemaakt door mensen die als professional in de zangindustrie werkzaam zijn)
die Sabine al heeft ontvangen. 

Als geen ander weet ze met haar nummers een verhaal te vertellen dat mensen raakt. 
Haar warme stem en allure laten Sabine stralen!
Laat u ook betoveren door de veelzijdige zangkwaliteiten van Sabine.

Met haar middelhoge vrouwelijke zangstem  (mezzosopraan) kunt u rekenen op fijne easy listening, smooth jazz, love rock, disco, dance. 

Samen met haar vaste geluidsman treedt Sabine inmiddels op in gerenommeerde restaurants, tijdens business events, festivals en vele andere feestelijke gelegenheden zoals bruiloften, bedrijfsfeestjes en kleine persoonlijke huiskamerconcerten. You name it!  

 

 
 
 
E-mailen
Bellen